Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

"ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ



Η ψήφος μας έχει δύναμη!

Όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε το μέλλον που μας ταιριάζει.


Είναι η ώρα να αναλάβουμε ευθύνη με διαφάνεια και αξιοκρατία στη διοικητική μεταρρύθμιση ευαισθησία και κοινωνική αλληλεγγύη στις συνθήκες του μνημονίου με εμπειρία και τεχνοκρατική γνώση στη διεκδίκηση έργων και πόρων!

Με αυτά τα λόγια έκλεισε η υποψήφια Δήμαρχος κ. Γιώτα Πούλου την ομιλία της, το βράδυ της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ανεξάρτητης κίνησης νέου Δήμου Λεβαδέων "Δυναμική Συνεργασία".

Πλήθος πολιτών τίμησε, με την ενθουσιώδη παρουσία του, την Γιώτα Πούλου και τον συνδυασμό Δυναμική Συνεργασία.

Προσωπικότητες της Λιβαδειάς παραβρέθηκαν και ευχήθηκαν στην υποψήφια Δήμαρχο. Μεταξύ άλλων ο πρώην Δήμαρχος κ. Αριστείδης Ρούσσαρης, ο πρώην επικεφαλής της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου κ. Λουκάς Ανέστης, ο δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής μειοψηφίας κ. Αλέξανδρος Μητάς  και ο πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Κώστας Παπασπύρου.

Στην διάρκεια της ομιλίας της η κ. Πούλου αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματος σε συνάρτηση με την κρίσιμη χρονική στιγμή που διανύει η χώρα μας και τις αλλαγές στην αυτοδιοίκηση. Αναδιάρθρωση και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του δήμου, κοινωνική πολιτική και έργα ανάπτυξης με εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους είναι τρεις από τους άξονες όπου δίνεται βαρύτητα.