Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Επίσκεψη στη ΔΕΥΑΛ


“Πρέπει να εξυγιάνουμε τη ΔΕΥΑΛ. Κανένας εργαζόμενος να μη χάσει τη δουλειά του” ήταν το μήνυμα της υποψήφιας Δημάρχου Λεβαδέων Γιώτας Πούλου στη συνάντηση της με τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΛ.
Ο οικονομικός διευθυντής της επιχείρησης κ .Στάμος αναφέρθηκε στις  έγκαιρες επισημάνσεις – εκθέσεις των οικονομικών υπηρεσιών, σχετικά με την βιωσιμότητα της επιχείρησης και στις μη  στοχευμένες ενέργειες της Διοίκησης που είχαν ως αποτέλεσμα την δυσχερή σημερινή κατάσταση.
Παράλληλα οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για τις περικοπές μισθών και επιδομάτων λόγω του μνημονίου, δηλώνοντας αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη διασφάλιση της συλλογικής σύμβασης εργασίας. Επίσης, δήλωσαν ότι είναι επιφυλακτικοί για το σχεδιασμό και τη λειτουργία του «Καλλικράτη», στο νέο Δήμο Λεβαδέων.
Η κ.Πούλου επέρριψε ευθύνες στη διοίκηση αφενός για την πρόσληψη  διευθυντή την οποία χαρακτήρισε ως μη αναγκαία επειδή μπορούσε να καλυφθεί από τις υπάρχουσες οργανικές θέσεις αφετέρου για μικροπολιτική αντιμετώπιση των έργων που εξάντλησαν το ταμείο της ΔΕΥΑΛ  ενώ έπρεπε να συνταχθούν αντίστοιχες μελέτες και να ενταχθούν σε προγράμματα.
Δεσμεύτηκε ότι η ίδια και οι συνεργάτες της θα διασφαλίσουν τις θέσεις των εργαζομένων και θα αξιοποιήσουν με ορθολογικό τρόπο το ανθρώπινο δυναμικό της ΔΕΥΑΛ.