Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΤΑΣ ΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ Τ.Ε.Ε.

Τις προτάσεις τους  για συνολική ανάπτυξη του νέου Δήμου Λεβαδέων,  κατέθεσαν τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ Βοιωτίας  και ο κ. Γ. Κουτσόπουλος, εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής  ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με την υποψήφια Δήμαρχο νέου Δήμου Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου.  Οι προτάσεις που κατατέθηκαν αφορούν στην αναμόρφωση του οδικού δικτύου του νέου Δήμου Λεβαδέων και στην προέκταση του προαστιακού.
Παράλληλα, σε ότι αφορά την πόλη της Λιβαδειάς, όλοι συμφώνησαν ότι η ανάπτυξή της πρέπει να στηριχθεί  στο υπέροχο ποτάμι της Έρκυνας και γενικότερα στην περιοχή της Κρύας όπου υπάρχει το αναξιοποίητο Καταλανικό Κάστρο, το Τρίχινο γεφύρι και το Ξενία!
Η κ. Πούλου, τόνισε, ότι παρά τις προσπάθειες της και τις μελέτες  που σχεδιάστηκαν στην διάρκεια της θητείας της ως αντιδημάρχου Λεβαδέων, η σημερινή Δημοτική αρχή δεν υλοποίησε σχεδόν κανένα από τα ώριμα και ενταγμένα, στο Γ’ ΚΠΣ, έργα.
«Στόχος μας είναι η ανάπτυξη του τόπου μας μέσα από την τεχνογνωσία. Έχουμε την ευρωπαϊκή εμπειρία για να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις του μέλλοντος», επεσήμανε η υποψήφια Δήμαρχος