Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

 Η ανεξάρτητη κίνηση του νέου δήμου Λεβαδέων ¨Δυναμική Συνεργασία¨ τηρώντας τις δημοκρατικές διαδικασίες , πραγματοποίησε την Τρίτη 9/11/2010 συγκέντρωση των υποψηφίων , προκειμένου να αποτιμηθεί το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου και να ληφθεί απόφαση για την στάση του συνδυασμού στις επαναληπτικές εκλογές.

Μετά από αναλυτική συζήτηση αποτιμήθηκε ως ιδιαίτερα θετικό το εκλογικό αποτέλεσμα ( 18,10%) για τον συνδυασμό. Γεγονός που δημιουργεί την υποχρέωση περαιτέρω δυναμικής αυτοδιοικητικής παρουσίας .

¨Η δυναμική της ψήφου εμπιστοσύνης των πολιτών μας δεσμεύει να την ανταποδώσουμε υπεύθυνα και αποτελεσματικά. Με γνώμονα τις αρχές του συνδυασμού και τις ανάγκες του Δήμου και των δημοτών, δεσμευόμαστε να ασκήσουμε τον θεσμικό μας ρόλο ελέγχοντας τη δημοτική αρχή, αναδεικνύοντας τα προβλήματα και προτείνοντας λύσεις¨.

Σχετικά δε με τις επαναληπτικές εκλογές της 14ης Νοεμβρίου εκτιμήθηκε ότι:

¨Οι συμπολίτες που μας ψήφισαν απέδειξαν ότι έχουν αναπτυγμένο πολιτικό κριτήριο και αίσθημα ευθύνης . Δεν κατευθύνονται και δεν ποδηγετούνται και πιστεύουμε ότι θα ψηφίσουν ανάλογα στις εκλογές της Κυριακής ¨.

10 Νοεμβρίου 2010