Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα νίκης κι αισιοδοξίας

Μεγαλειώδης η προεκλογική συγκέντρωση της
«Δυναμικής Συνεργασίας» 
στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς
Μοναδική σε παλμό και, όπως αναμενόταν, μεγαλειώδης, η προεκλογική συγκέντρωση της  Ανεξάρτητης Κίνησης νέου Δήμου Λεβαδέων «Δυναμική Συνεργασία». Η υποψήφια Δήμαρχος κ. Γιώτα Πούλου με την ομιλία της στάθηκε στα κύρια σημεία του προγράμματος του συνδυασμού, μη παραλείποντας όμως και να καυτηριάσει τα λάθη και τις παραλείψεις που έχουν γίνει από τους συνυποψηφίους της.

Άνεμος νίκης και αισιοδοξίας,  πνέει για την Δυναμική Συνεργασία,  από  το βράδυ της Παρασκευής . Άνεμος νίκης που ξεκίνησε από την κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς και άγγιξε όλο το νέο Δήμο Λεβαδέων.
 Η συγκέντρωση ήταν,  κατά κοινή ομολογία,  η πολυπληθέστερη των φετινών προεκλογικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στη Λιβαδειά, και όλα δείχνουν ότι οι πολίτες έχουν πλέον λάβει το μήνυμα της Γιώτας Πούλου και κάθε μέρα είναι όλο και περισσότεροι όλοι εκείνοι που στέκονται στο πλευρό της και στηρίζουν τον συνδυασμό.

Η ομιλία της υποψήφιας Δημάρχου του νέου Δήμου Λεβαδέων

"…Μοιάζει σαν παραμύθι σε καιρούς πολιτικής απαξίωσης και αποστροφής, άνθρωποι ανεξάρτητοι και ανένταχτοι να δραστηριοποιούνται πολιτικά και όμως είναι πραγματικότητα !.

 Φίλες και φίλοι της ‘δυναμικής συνεργασίας’,
 του ανεξάρτητου συνδυασμού του νέου Δήμου Λεβαδέων.

Η ανεξάρτητη κίνηση συσπειρώνει ανθρώπους πέρα από κομματικές ταυτότητες  και πρακτικές, ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και δημιουργούν στην περιοχή μας και αποφάσισαν να μην απουσιάσουν από τις εξελίξεις της τοπικής αυτοδιοίκησης, να μην επιτρέψουν την κατευθυνόμενη πολιτική απαξίωση και να μην αφήσουν τους καρεκλοκένταυρους να αποφασίζουν γι αυτούς......" (πατήστε εδώ για να την συνέχεια)