Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Το Κυριάκι ψηφίζει Γιώτα Πούλου

Το πιο θερμό καλωσόρισμα επεφύλαξε το Κυριάκι,  στην υποψήφια Δήμαρχο κ. Γιώτα Πούλου που επεσήμανε είναι περήφανη για την καταγωγή της , αφού εκεί  γεννήθηκε και  νιώθει, όπως τόνισε,  πως οφείλει  πολλά στο χωριό της.
Η υποψήφια δήμαρχος  παρότι δεν ζει την καθημερινότητα της γενέτειρας  της εδώ και αρκετά χρόνια ωστόσο ποτέ δεν έπαψε να ενδιαφέρεται και να βοηθάει με κάθε ευκαιρία τόσο τους συγχωριανούς της όσο και για το πανέμορφο στολίδι του Ελικώνα,  μέσα από την θητεία της στην τοπική αυτοδιοίκηση  στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων.  
Το βράδυ της Πέμπτης η πλατεία του  χωριού γέμισε κόσμο και συγκίνηση. Η υποψήφια Δήμαρχος μίλησε για όλους και για όλα και κυρίως υποσχέθηκε,  ως Δήμαρχος του νέου Δήμου Λεβαδέων να σχεδιάσει και να υλοποιήσει έργα ανάπτυξης που αφορούν τους ορεινούς όγκους Ελικώνα και Παρνασσού καθώς και  ανάπτυξη και βελτίωση του τοπικού οδικού δικτύου που συνδέει τους οικισμούς του Δήμου με τη Λιβαδειά και μεταξύ τους  και διεκδίκηση έργου κατασκευής οδικού δικτύου προς τις ακτές του Κορινθιακού.
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αγώνα της μέσα από το δημοτικό συμβούλιο Λιβαδειάς για την επέκταση του νέου συνενούμενου Δήμου έτσι ώστε να περιλαμβάνει και τις άλλες περιοχές του κόλπου της Αντίκυρας για τον σχεδιασμό μιας κοινης περιβαλλοντικής πολιτικής.  Ωστόσο κάτι τέτοιο, όπως επεσήμανε η κ. Πούλου, δεν ήταν «βολικό» για τις  πολιτικές και κομματικές  φιλοξοδίες κάποιων που φρόντισαν να διασπαστεί η Δυτική Βοιωτία σε τέσσερα κομμάτια.